Achter dit initiatief

stichting G1000.nu

De G1000Zorg Zeeland wordt georganiseerd onder leiding van stichting G1000.nu met de initiatiefnemer. De werving en de faciliteiten voor de organisatie van de G1000Zorg worden verzorgd door een lokaal projectteam van de initiatiefnemers onder leiding van G1000.nu.

De Raad van Toezicht van G1000.nu ziet toe op de onafhankelijkheid, eerlijkheid en transparantie van het proces. Wanneer deelnemers vragen hebben over de gang van zaken tijdens het burgerberaad kunnen zijn contact opnemen met de raad van toezicht. Meer informatie over de Raad van Toezicht is ook terug te vinden op de website van de stichting.

Stichting G1000.nu is een initiatief van burgers en in 2013 ontstaan vanuit de behoefte tot verbinding tussen burgers en de overheid, burgers en instanties en burgers onderling. We organiseren, faciliteren en delen kennis over burgerberaden. Kort gezegd organiseren wij zeggenschap van burgers door middel van loting en dialoog. Lees meer op de website van de stichting.

De initiatiefnemer

Initiatiefnemer van dit G1000 Burgerberaad is de Zeeuwse Zorg Coalitie (ZZC). De ZZC bestaat uit ruim 30 partijen die gezamenlijk tot doel hebben de zorg in Zeeland toegankelijk te houden. Om dat te realiseren roepen zij nu onder andere de denkkracht in van de hele Zeeuwse gemeenschap in de vorm van dit Burgerberaad. Meer informatie over de ZZC is terug te vinden op de website van de Zeeuwse Zorg Coalitie.

© G1000Zorg Zeeland 2022